Betalen

Bij Vinylcleaner kan je kiezen uit de volgende betaalwijzen:

- iDEAL. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving.

- Bancontact. Voor België hebben wij ook de mogelijkheid om met Bancontact te betalen. Je vindt deze mogelijkheid tijdens het bestelproces bij betaalwijze.

- Mastercard, Visa, Maestro. Wanneer je kiest voor betalen met Creditcard wordt na bevestiging van je bestelling de beveiligde betaalomgeving van Worldline geopend. Hier kan je eenvoudig uw creditcard betaling afronden.

- Afhalen in Gorredijk. Natuurlijk vinden wij het erg leuk als je onze winkel in Gorredijk bezoekt. Na het afronden van je bestelling doen wij bericht zodra je bestelling klaar ligt om af te halen. Je kan met pin of contant aan onze kassa betalen.

 

Verzenden

Bestellingen geplaatst van dinsdag t/m vrijdag voor 15:00 worden dezelfde dag verzonden met PostNL. In principe bezorgt PostNL je pakketje de volgende werkdag. Voor bestellingen geplaatst in het weekend (vanaf vrijdagmiddag 15:00) is zaterdag of maandag het eerstvolgende aanlever moment bij PostNL, deze worden in de regel op dinsdag bezorgd. Onze ervaring met PostNL is dat 99% van de pakketten de volgende dag wordt aangeboden (binnen Nederland). 

Een bestelling binnen Nederland boven de € 50,- wordt gratis verzonden. Voor bestellingen onder de € 50,-  berekenen wij €4,95 verzendkosten.

Een bestelling naar België boven de € 75,- wordt gratis verzonden. Voor bestellingen onder de €75,- berekenen wij €7,95 verzendkosten.