Veelgestelde vragen

 

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland brengen wij per zending €4,95 verzendkosten in rekening ongeacht grootte en gewicht. Bestel je voor meer dan €75,00 dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

 

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?

Bestel je van dinsdag t/m zaterdag voor 12.00 dan verzenden wij je pakket nog dezelfde dag via Postnl. Alle bestellingen die op zondag en maandag worden geplaatst worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

 

Kan ik mijn bestelling terugsturen?

Wij vragen je om direct na ontvangst je bestelling te controleren of de bestelling onbeschadigd en compleet is. Als dit niet zo is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wanneer je niet tevreden bent over een artikel mag je het terugsturen. Hiermee maakt je gebruik van het herroepingsrecht.

Stuur je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terug. Hiervoor laat je ons in een duidelijk bericht (per post of via de mail) weten dat je  de bestelling gaat retourneren. Hierna stuur je de bestelling binnen 14 dagen naar ons terug, de kosten voor het terugsturen van de bestelling betaal je zelf bij het postkantoor. Binnen 14 dagen ontvang je het door jou betaalde bedrag, inclusief de gemaakte verzendkosten, van ons terug.

Stuur de producten met (een kopie van) de factuur of pakbon in een goede verpakking terug naar:

 

Vinylcleaner.nl

Afdeling retouren

Langewal 19

8401DE Gorredijk

 

 

 

Staat je vraag hier niet bij? Stuur een mail naar info@vinylcleaner.nl en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk!