Retourneren

We doen onze uiterste best om onze producten zo goed mogelijk te fotograferen en omschrijven. Indien je toch niet helemaal tevreden bent, kun je het artikel in een periode van veertien dagen na ontvangst aan ons retourneren. Wel moeten de product(en) compleet en ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Hoe werkt het?

1. Stuur de per e-mail ontvangen orderbevestiging door naar info@vinylcleaner.nl en geef hierin aan welk(e) artikel(en) je retour wilt sturen en de reden hiervoor.

2. Print je e-mail uit (of voeg een briefje toe met te retourneren artikelen, ordernummer, naam, adres en eventueel bankrekeningnummer met naam begunstigde) en voeg deze samen met de te retourneren artikelen in een deugdelijke verzendverpakking. Verpak de artikelen netjes: ongedragen, onbeschadigd en oorspronkelijke verpakking.

 

3. Adresseer het pakket als volgt:
Vinylcleaner.nl
o.v.v. Retour
Langewal 19
8401 DE Gorredijk

 

4. Stuur het geheel binnen de zichttermijn van veertien dagen retour. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening.

 

5. Na ontvangst, maken wij het orderbedrag (excl. verzendkosten) zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, na ontvangst van het retour aan je over.

Let op!

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in Vinylcleaner niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een traceercode en bewaar deze goed.